Самотній Лесі Нікітюк нарешті зробили пропозицію руки і серця: щаслива телеведуча прикрила обличчя рукою

Лесі Нікітюк нарешті запропонували вийти заміж. Хто ж таємничий наречений?

Самотній Лесі Никитюк зробили пропозицію вийти заміж прямо на сцені проекту “Ліпсінк батл”.

Фото, яке не може бути постановочним

Зворушливе фото зізнання у коханні було опубліковано на Facebook на офіційній сторінці телеканалу “1 + 1”. Нікітюк брала участь в шоу в образі співачки Адель. Перевтілившись в легендарну британську артистку, Никитюк виконала її хіт “Hello”. Суперником телеведучої на пародійному телешоу, в якому відомі особистості перевтілюються і співають пісні популярних артистів, став Павло Зібров, який з’явився в ролі Фредді Меркьюрі.

Незважаючи на бурхливі пристрасті на самому шоу, після виступу ведучу очікував приголомшливий сюрприз – зізнання в коханні на сцені на очах у глядачів і просто, і перед камерами запропонували обручку і покликали заміж.

Фото взято з офіційної сторінки проекту.

Як видно на опублікованих фото, приголомшена знаменитість з букетом квітів в руці ледве стримувала емоції і прикрила обличчя рукою, стоячи перед кавалером, який опустився на коліно і простягнув білий футляр з кільцем. Потап очевидно також не очікував подібного розвитку подій.

Фото взято з офіційної сторінки проекту.

Нагадуємо, що декілька років тому у Лесі Нікітюк був коханий, якого вона усіма силами приховувала від публіки. Дівчина заявила, що вони вже готові побратися, але в останній момент пара розсталася. Леся так і не розсекретила ім’я таємничого колишнього коханця. Ім’я чоловіка, який на цей раз встав на одне коліно, також невідомо. Доведеться глядачам набратися терпіння та чекати наступного ефіру. Сподіваємося, що це не задумка продюсерів шоу, які намагаються підняти рейтинги.

Схожі статті