Валерій Леонтьєв святкує день народження. Цікаві факти про співака: невдала пластика та плутанина з ріднею

Композиції Леонтьєва завжди викликали непідробний інтерес публіки, а його костюми бентежили уяву. Пропонуємо декілька цікавих фактів про епатажного виконавця.

Сьогодні Валерію Леонтьєву виповнюється 72 роки. Народний артист, не дивлячись на харизму, яка ніяк не вписувалася в стандарти радянських часів, зумів завоювати любов слухача і досі залишається цікавою персоною. Пропонуємо вам, в честь дня народження знаменитості, декілька цікавих фактів про нього.

Валерій Леонтьєв не може закрити очі через невдалу пластику

Усім добре відомо, що співак з прискіпливістю ставиться до власного процесу старіння. Остання пластика співака, а саме кругова підтяжка обличчя була настільки невдалою, що співак не міг заплющити очі.

Сестра – це мама

Деякий час тому, у шоу-бізнесі поповзли плітки, що сестра Валерія насправді є його матір’ю. Нібито сам співак ніколи про це не здогадувався і новина стала для нього справжнім шоком.

Чому не виступав у 80-х?

Через неймовірно епатажний образ виконавця та його неординарні костюми, зачіску та макіяж, американські ЗМІ назвали його копією Міка Джагера. Радянська влада вирішила, що такий співак не може виступати на вітчизняній сцені і Валерій три роки не мав змоги співати для пошановувачів своєї творчості.

Леонтьєв добре шиє

У радянські часи Валерій Леонтьєв був вимушений власноруч шити свої епатажний костюми тому, що він просто не зміг би знайти людину, яка зробилаб їх для нього. Таким чином Валерій виявився не тільки талановитим співаком, але й костюмером. Адже його образи були відомі навіть краще, ніж його пісні.

Велике бажання працювати

Валерій Леонтьєв настільки поважав своїх слухачів та любив справу, якою займається, що вийшов на сцену хворіючи краснухою. Справа була настільки серйозно, що температура співака досягала 39 градусів . Але ніхто з глядачів не здогадався наскільки було погано виконавцеві.

Схожі статті