Федір Добронравов показав свою справжню дружину. На скільки вона схожа з душевною Валюхою зі “Сватів”?

Федір Добронравов, він же знаменитий Іван Будько зі "Сватів" став дуже відомим на просторах СНД. Давайте дізнаємося про його родину.

Федору Добронравову завжди діставалися ролі таких собі простих мужиків з народу. Його спочатку почали впізнавати після виходу серіалу “Кадети”, де він зіграв батька хлопця з села. Схожий образ дістався актору і у серіалі “Свати”.

Актори зі «Сватів», які померли
Актори зі Сватів, яких полюбив кожен. Фото взято на просторах мережі.

Цікаво, що творчий шлях почався в чоловіка далеко не в юному віці – у 29 років. Мабуть, той факт, що у молодості Федір працював слюсарем і двірником, дало йому можливість відчувати краще і зображувати характер звичайних роботяг.

Похвалитися ще Добронравов може й своєю міцною родиною: багато дітей та одне кохання на все життя. Якщо у серіалі “Свати” обраницею Івана Будька стала добродушна та проста Валюха, то у реальному житті, собі у жінки Федір обрав дуже цікаву жінку з характером.

Тетяна Кравченко у т/с “Свати” у ролі дружини Валюхи Івана Будька. Фото взято на просторах мережі.

Що відомо про справжню дружину Добронравова?

Жінку звати Ірина. Майбутнє подружжя познайомилося ще в дитинстві, а ще разом навчали в одній школі. Хто б тоді міг подумати, що діти згодом закохаються і вирішать одружитися.

Ірина Добронравова. Фото взято на просторах мережі.

Ірина виявилася дуже вірною дружиною. В усьому підтримувала коханого та мотивувала його вступати в інститут.

Молодий Федір Добронравов з дружиною. Фото взято на просторах мережі.

Жінка народила Федору двох синів. Поки її коханий вчив сценарії та репліки, вона самовіддано займалася побутом та родиною. Актор завжди в інтерв’ю дуже тепло і вдячно про неї відгукається.

Схожі статті