Де живуть Надя Дорофеєва та її чоловік Дантес: маєток подружжя виконаний в неповторному сучасному стилі

Домівка знаменитостей не так часто світиться у їхніх блогах. Мабуть саме тому Дантес пішов ва-банк і показав "усе" у своєму кліпі.

Співак та блогер Володимир Дантес нещодавно представив відеокліп на нову пісню “SASHA”.

У ній співак розповідає про те, що переживають дівчата після розставання зі своїми коханими: кардинально змінюють життя, роблять каре або танцюють до ранку в клубі. Режисером роботи, за традицією, став Леонід Колосовський.

Будинок Наді Дорофеєвої

В новому кліпі співак вперше показав глядачам будинок, в якому живе з Надею Дорофеєвою. Співавтором пісні став Потап, а ім’я для треку співак вибрав через голосування в на особистій сторінці в соціальній мережі.

“Пісня почалася з фрази “забудь все, що було”, а потім я прийшов на студію до Потапу в MOZGI і ми разом написали приспів. Пісня про розставання, про почуттях і діях дівчат, які після розставання з хлопцями стрижуть каре, планують поміняти життя або просто танцюють під мінімал”, – коментує власну пісню Дантес.

У відео Дантес зіграв самого себе, тому і місцем для зйомок обрали будинок артиста. Кліп, як і сам трек, вийшов в дусі 2000-х. У відео співак змінив 21 образ: з’явився в леопардового шубі і штанях зі зміїним принтом, з синтезатором і з електрогітарою. Під час зйомок артист переодягався 36 разів.

У кольоровій гамі інтер’єру помітно домінує білий.

Оскільки Дантес зіграв самого себе, в кінці відео з’явилася Надя Дорофєєва. Це говорить про те, що ще один день підійшов до кінця, і після зйомок кліпів та концертів все повернулося до звичного життя.

Варто додати, що стиль будинку Наді та Володимира не особливо відрізняється від будинків, наприклад, Потапа та Насті, або ж Юрія Горбунова та Катерини Осадчої. Тобто інтер’єр виконаний в популярних скандинавських традиціях, але з більшою долею модерну.

Схожі статті