Василіса Фролова порівняла себе до та після пологів: ведуча розквітла. Поява дитини точно пішла на користь

Василіса Фролова нарешті стала мамою. Подивіться, як змінилася жінка та яку гарну дитину вона принесла у світ.

Василісу Фролову знають всі, хто хоч раз дивився ранкове шоу на каналі “М1”. Тоді ще молоденька журналістка, вчорашня модель з Харкова спробувала себе у новому амплуа і одразу закохала у себе українського глядача.

Василіса Фролова
Василіса Фролова. Фото взято на просторах мережі. 

Майже все своє життя жінка присвятила кар’єрі. Якщо подивитися роки її творчої діяльності, то з 2003 не буде взагалі вільного часу, коли б зірка телебачення не брала участь у проектах, як учасниця або ведуча.

Зараз їй 43 роки і вона вперше стала мамою. Вагітність прийшлася на дуже нелегкий період для всіх українців. 2020 рік. Пандемія, карантинні обмеження та закриті кордони. На щастя, Василісі вдалося виносити та народити здорового малюка.

Василіса Фролова влаштувала фотосесію на честь своєї вагітності. Фото взято на просторах мережі. 

Попри всі випробування, до Дня всіх жінок доля дала їй справжній подарунок. 7 березня 2021 Фролова стала мамою малюка, який народився в одному з приватних пологових будинків Києва, назвали Родіоном. Батьком хлопчика є продюсер Дмитро Котеленець.

Василіса Фролова
Телеведуча Василіса Фролова. Фото взято на просторах мережі. 

Тепер щаслива мама з синочком вже вдома. Ще за часів вагітності зірка вирішила влаштувати експеримент та подивитися, наскільки її змінять пологи. Результатом ведуча поділилася на своїй сторінці в Інстаграмі.

На першій світлині жінка має округлий живіт, який змінив її фігуру до невпізнаваності. Після пологів Василіса, звісно виглядає більш щасливою, обіймаючи свого малесенького синочка.

Схожі статті