Співачка Ассоль гучно повернулася на велику сцену: давня конкурентка Аліни Гросу показала на що здатна

Колись Аліна Гросу та Ассоль були головними конкурентками на дитячій сцені. Перша активно розвиває кар'єру, а друга довгий час пасла задніх. До сьогодні.

Вокалом Катя Гуменюк почала займатися з трьох років, а в п’ять уже вийшла на велику сцену під всім відомим псевдонімом Ассоль.

Успіхи

На її композицію “Червоні вітрила” зняли відеокліп, а в 2000 році у юної співачки вийшов однойменний студійний альбом. На його підтримку було організовано масштабне концертне шоу “Ассоль і її друзі”, яке показали по одному з центральних українських телеканалів. Тоді ж Катя отримала два дипломи російського комітету реєстрації рекордів планети як наймолодший виконавець, який випустив компакт-диск і дав сольний концерт.

Згодом настала тиша. Дівчина вчилася у Великобританії, та коли захотіла повернутися на сцену – не змогла. “Х-Фактор” став для неї невдачею, “Голос країни” також. Інколи вона випускала пісні, але всі вони не привернули багато уваги.

Новий кліп

Та співачка продовжила випускати нові треки після тривалого затишшя в творчості. Слід зауважити, що прем’єра пісні “Паранойя” зробила фурор серед слухачів, а також і колег по сцені. Навіть поп-діва Тіна Кароль поділилася нею на особистій сторінці.

Сама співачка Assol зізналася, що давно мріяла про такі композиції, які вона захоче слухати у себе в машині. Артистка розповіла, що довго працювала над своїм новим творінням і дуже задоволена результатом.

“Я давно мріяла про трек, який я буду слухати в машині і кайфувати. Це сталося! Я з радістю представляю публіці те, що напрацьовувалось тривалий час. Цей матеріал, як витримане вино, я чекала особливого випадку. “Паранойя”- моя нова любов”, – ділиться юна співачка.

Схожі статті