Катерина Осадча покинула чоловіка і сина та виїхала за кордон: країна залишилася без талановитої телеведучої

Катерина Осадча самотня та в Грузії, яка не може прийти до тями через обмеження.

Ведуча “Світського життя” Катерина Осадча відправилася на зйомки в колоритну та яскраву Грузію. Перед майбутньою роботою зірка встигла прогулятися та насолодитися спорожнілими вуличками Тбілісі та зізналася, що країна все ще оговтується від жорстких карантинних обмежень і це відчувається.

Катерина Осадча в Грузії

Попри спалах коронавірусу, тележурналістка була вимушена полетіти за кордон через свою професію, яка не терпить виправдань. У Грузії  вона відчула всі серйозні недоліки мандрівок в умовах вируючої пандемії та поділилася враженнями з шанувальниками.

Ведуча повідомила, що країна поступово скасовує суворі обмеження та оговтується після тотального локдауну.

Комендантська година

Катя Осадча зізналась, що ніколи не ставала свідком комендантської години та не звикла гуляти безлюдними вулицями, бачити чимало порожніх приміщень в самому серці Тбілісі та приходити в готель до 21 години вечора.

“Незвично бачити пусті вулиці і найнезвичніше – поспішати в готель до 21, як колись в дитинстві додому, аби мама не сварила. Світ дуже змінився, і нам потрібно вчитися по-новому мандрувати, дотримуватися нових правил і не забути здати ПЛР на третій день перебування”, – наголосила зірка.

Для прогулянок весняним містом Тбілісі ведуча обрала комфортний повсякденний образ. Вона обрала блискучий пуховик рожевого кольору, чорні приталені штани та масивні білі кросівки, які зараз знаходяться у тренді. Волосся вона зібрала в тугий хвіст, а обличчя без макіяжу приховала за великими сонцезахисними окулярами.

Схожі статті