Ведучий “Говорить Україна” Олексій Суханов розповів про статки, нерухомість в Юрмалі та приватний літак

Олексій Суханов не так часто дає інтерв'ю і тим цікавіші його розмови з журналістами.

Популярний ведучий ток-шоу “Говорить Україна” Олексій Суханов відвідав благодійний літературний вечір і разом з іншими зірками українського шоу-бізнесу допоміг притулку для тварин.

Нерухомість Олексія Суханова

На вечорі тележурналіст дав коротке інтерв’ю зірці та ведучій програми “Світське життя” на каналі ” 1 + 1 ” Катерині Осадчій, яка звісно розпитала Суханова про його нерухомість в Юрмалі. Більше року телезірка каналу “Україна” не може відвідати Латвію через карантинні обмеженя.

Телеведучий обожнює літературу і свого песика, про якого розповідав Катерині.

Суханов розповів, що планує винайняти приватний літак, щоб туди потрапити. Адже інших способів поки немає. Хоча грошей у ведучого не так багато і доведеться накопичувати.

“Юрмала для мене – це місце сили, і я не зовсім розумію, як можна позбутися від цього. Так, це дійсно комунальні витрати, витрати на те, щоб доглядали за квартирою, але за цінності потрібно платити”, – розповів Олексій. “Я заглянув на офіційну сторінку латвійського уряду і ви знаєте, коли ти прилітаєш в Ригу приватним рейсом, тебе можуть пропустити. Можна ж зняти. Я навіть дізнавався, скільки це коштує. Думаю, якщо вони не відкриють ці кордони через цей клятий Ковід, який набрид вже, напевно буду збирати. Запрошу друзів, щоб вони скинулися”, – поділився планами Олексій Суханов.

Нагадаємо, що Олексій Суханов народився 4 січня 1974 року в родині інженерів в Іваново, Росія. У минулому – російський журналіст, який працював на “П’ятому каналі”, “Дощ”, “РЕН ТВ”. 16 квітня 2012 року стало ведучим ток-шоу “Говорить Україна” в результаті міжнародного кастингу на каналі “Україна”.

Схожі статті