Оля Полякова та її донька Марія порівняли результати своїх тренувань: у кого більш струнка талія та ноги?

Дівчата очевидно готувалися до літнього сезону, але результати не змусили себе чекати, а Оля та Маша, в свою чергу, не змушують чекати фанатів.

Нещодавно на особистій сторінці Олі Полякової в соціальній мережі Інстаграм зявилися світлини з донькою, які добре дають зрозуміти, що зіркова родина вирушила на відпочинок. На своєму акаунті в Instagram Полякова дала ясно зрозуміти, що вирушила на відпочинок у південну країну, однак, куди саме, зірка не повідомила. Так само невідомо, коли Полякова збирається повертатися на батьківщину.

Відпочинок з донечкою

Оля Полякова очевидно вирішила провести локдаун з користю та полетіла відпочивати в теплі краї. А згодом артистка поділилася знімком, на якому вона та її дочка позують у купальниках і сонцезахисних окулярах. Треба віддати належне – Оля у чудовій формі, а її донька помітно позбавилася ваги. Артистка обрала яскравий образ, який складається золотистого топу та джинсових шорт, а Марія сфотографувалася у купальному бюстгальтері та лосинах.

У змаганні по довжині ніг Марія гучно програє, так як зростом не дістанеться матері.

Співачка продемонструвала неймовірні результати фізичних вправ — міцний прес та струнку талію. На іншому фото, де Оля відпочиває на пляжі, добре видно, що біцепси зірки та ноги також добре доглянуті в плані спорту. Тіло артистки більше нагадує тіло підлітка, якщо звісно Оля не вдавалася до допомоги графічних редакторів.

Нагадуємо, що у січні артистка відпочивала на Мальдівах разом з родиною. Саме там вона відсвяткувала свій день народження та провела новорічні канікули. Тоді дівчата помітно набрали вагу та приїхали з зайвими кілограмами. Але, як видно, дівчата професійно впоралися з проблемою і готові до літнього сезону.

Схожі статті