Дан Балан не побоявся осуду i заради Тіни Кароль заявився на “Голос країни”: торішня інтрига набирає обертів

Минулого року вся країна затамувавши подих спостерігала за стосунками Тіни Кароль та Дана Балана на проекті "Голос країни". Зараз інтрига знову стає цікавою.

Тіна Кароль дуже рано пережила справжню трагедію: вона втратила коханого чоловіка, з яким була щаслива з 2008 року. На момент смерті Євгена Огіра їй було всього 27 років. Всі 8 років з того страшного дня вона береже вірність свому обранцю. Єдиним, хто досі тішить серце є син Тіни Кароль.

Втім, на минулорічному шоу “Голос країни” симпатію до відомої білявки проявив Дан Балан.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан на проекті “Голос країни”. Фото взято на просторах мережі.

Їх долі зустрілися, коли молдавського мачо запросили бути тренером українського шоу. Стосунки розвивалися у кадрі дуже швидко. Пара знаменитостей не приховувала своєї симпатії: вони випустили спільні композиції, відео, навіть мама співака познайомилася з нашою білявкою. Проте, Дан Балан і Тіна так і не порадували прихильників новиною про те, що почали зустрічатися.

Мама Дана Балана на сцені популярного українського шоу
Мама Дана Балана на сцені популярного українського шоу “Голос країни”. Фото взято на просторах мережі.

Цього року інтрига набирає нових обертів. Річ у тім, що організатори проекту вирішили додати родзинки: тепер у зіркових тренерів з’являються так звані “радники” – популярні українські артисти. Наприклад, Головному вовку країни буде допомагати Іван Дорн, а Тіні Кароль, попри те, що вона – найбільш досвідчена тренерка до неї наступного ефіру долучиться…Дан Балан.

Вже на кадрах тізеру до наступного шоу видно, як розгубилася білявка. Вона-то точно не очікувала, що їй буде хтось допомагати обирати виконавців, а тим паче, що до неї приїде сам Дан Балан. Цікаво, чим закінчиться ця інтрига.

Дізнайтеся більше про цю пару у відео:

Схожі статті