Вагітну дружину Віктора Павліка ледь не вбило в готелі через недбалий сервіс: “Хочу додому, до коханого”

Катерина Репяхова потрапила у біду, яка за словами блогерки, ледь не позбавила її життя.

Вагітна дружина Народного артиста України Віктора Павліка Катерина Репяхова зараз знаходиться на 6-му місяці вагітності. Саме тому Катя не змогла поїхати далеко на відпочинок та обрала швидкий рейс до Єгипту.

Відпочинок в Єгипті

Так як зараз зірковий чоловік зайнятий тим, що заробляє на життя в концертному турі, вона покликала разом з собою матір. Жінки непогано відпочивають, але у Каті є безліч запитань до єгипетського сервісу, який на жаль її зовсім не радує.

 

Готель до якого потрапила концертний директор хоча і був дуже красивий і просторий, але  викликав масу проблем у блогерки. Перша найбільша біда — це абсолютно несмачна кухня, якою годує персонал готелю. Також Катерина була неймовірно незадоволена якістю інтернету, і їй довелося купувати стартовий пакет єгипетського мобільного оператору для того, щоб бути на зв’язку зі своїми підписниками та продовжувати вести блог. Не дивлячись на вище перераховані недоліки краса пейзажу та теплі басейни змогли подарувати Каті задоволення. Тим паче, якщо поїсти смачно можна у будь-якому ресторані, а проблема з інтернетом була успішно вирішена.

Мало не вбило

В нещодавньому stories, які Катя опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram була розміщена фотографія дощок, які впали на неї зі стелі.

Нещодавні сторіз Каті.

Справа в тому, що ввечері піднявся сильний вітер і дошки, які були закріплені на стелі – насправді взагалі не були закріплені, а просто покладені і вітром їх знесло прямо у номер.

“Прийшли до номеру, а нас мало не вбило. Палиці летять зі стелі, які нічим не прикріплені”

А вже у наступному stories дівчина лежить у ліжку і говорить, що скучила за Віктором Франковичем:

“Хочу додому, до коханого”, – тихо говорить Катерина.

Схожі статті