Хто оточує Олександра Пономарьова: все, що відомо про дітей співака — біографія, фото, цікаві факти

Олександр Пономарьора - легендарний український співак. Майже всі знають його творчість, але не особисте життя.

Олександр Пономарьов став визначним співаком української естради. Він був першим з усіх зірок, кого Україна відправила на Євробачення. Там він захищав нашу честь у 2003 році.

Олександр Пономарьов на Євробаченні. Фото взято на просторах мережі.

Цікавило прихильників не лише сама творчість та талант артиста, а й його особисте життя. А воно достатньо насичене. Олександр одружувався двічі. За словами музиканта, спілкування з першою дружиною, продюсеркою Оленою Мозговою, з якою він прожив у шлюбі 10 років, буває час від часу.

Про другу обраницю чоловік воліє небагато говорити, але завжди зазначає, що ставиться до жінки з великою повагою.

Зараз співак показав своїх дітей, які відповідно і з’явилися у цих шлюбах. Доньку від Олени Мозгової звати Євгенія. Вона вже зовсім доросла.

З батьком дівчина не проживає. Відомо, що вона працювала у Португалії. Є один цікавий факт, який пов’язують з другим розлученням Пономарьова. Остання дружина співака не змогла знайти спільну мову з його донькою та пішла від чоловіка.

До Пономарьова дочка переїхала після смерті свого дідуся композитора Миколи Мозгового.

Від другого шлюбу в Олександра є син. Назвали його на честь батька. Раніше ця дитина стала наріжним каменем у стосунках з екс-дружиною. За словами Пономарьова, жінка давала бачитися з сином, але вона дуже хотіла, щоб чоловік бачився тільки 12 годин на тиждень.

Зараз Пономарьов-молодший вже підліток, проводить час з батьком та захоплюється музикою. Це дуже тішить Олександра, який з дивується таланту дитини.

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.