Каменських полетіла за кордон без чоловіка, але не одна: поки Потап відпочивав в Еміратах Настя не сумувала

Тільки-но Потап повернувся з Емірат, як Настя взяла своїх дівчат та гайнула до Мексики.

Олексій Потапенко, який після першого шлюбу з Іриною Горовою кілька років тому раптово одружився зі своєю колегою Настею Каменських, часто радує шанувальників яскравими публікаціями в на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, нещодавно Потап розповів фанатам, що відправився з сином-підлітком Андрієм на відпочинок в сонячний та спекотливий Дубай, причому суто чоловічою компанією – без коханої дружини.

Відпочинок без Насті

Згодом, після трьох днів активного відпочинку, артист повідомив, що вони з сином вже повертаються додому. Олексій опублікував фото, на якому вони постали з Андрієм поруч з розкішним автомобілем в оточенні густої екзотичної зелені. Перед камерою продюсер позує в світлих спортивних штанах і чорній футболці з яскравим принтом.

Зухвалий образ він доповнив білими кросівками і забавним картузом. Син Потапа теж на стилі – він в чорних брюках і яскравою зеленій кофті.

Подорож Насті Каменських

Очевидно, що Настя вирішила не відставати і теж гайнула без Птапа по справах.

Скріншоти нещодавніх сторіз Насті Каменських.

Нещодавно Настя Каменських опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм новину про те, що вона вилетіла із України за кордон. Як виявилося, пунктом призначення виявилася Мексика. А поїхала вона туди у компанії дівчат Анни та Ліди. Для чого Настя навідує колоритну Мексику вона не повідомила, як і не розповіла, коли збирається повертатися.

Певно, що подружжя легко переносить подібні розлуки. В українському шоу-бізнесі є багато пар, які легко відпускають другу половинку в подорож, і це є хорошим прикладом повної довіри в стосунках.

Схожі статті