Знамениті жінки, які пожертвували родинним теплом заради успішної кар’єри: Любов Поліщук, Гурченко та інші

Вони покинули родину заради слави і грошей. Чи вартувало воно цього?

Любов Поліщук

Любов Поліщук та її син.

Акторка Любов Поліщук в перший раз вийшла заміж за актора Валерія Макарова, з яким грала в одній трупі омського театру. Але подружжю жилося дуже важко: вони часто сварилися по справі і без. І навіть народження сина Олексія ситуацію не виправило. Поліщук набридло бідне життя – вона розлучилася, схопила в оберемок синочка і поїхала шукати щастя в Москву.

Там вона декілька років ходила  по театрах у пошуках щастя, намагаючись і кар’єру побудувати і бути хорошою мамою. Але, врешті-решт, не витримала і віддала хлопчика в інтернат. Там крихітка прожив ад до 6 класу.

Лише коли Любов Поліщук зуміла знову створити родину і вийшла заміж, вона забрала сина додому.

Лоліта Мілявська

Лоліта Мілявська з донькою.

У нульових зіркова пара Лоліта і Олександр Цекало стали батьками – на світ з’явилася дівчинка на ім’я Єва. Пологи були передчасними, що спричинило численні проблеми зі здоров’ям у дівчинки, а пізніше був поставлений ще один діагноз – аутизм. Лоліта не могла завершити кар’єру співачки і залишила маленьку Єву у своєї матері в Києві. Дівчинка досі продовжує там жити. Батьків вона бачить рідко, лише в тих випадках, коли вони приїжджають до Києва з гастролями.

Людмила Гурченко

Людмила Гурченко

У далекому 1959 році Гурченко народила доньку Марію, але займатися вихованням дівчинки не мала змоги і просто не хотіла. Залишивши дитину своїм батькам в Харкові, вона поїхала в Москву будувати кар’єру артистки.

Гурченко таки забрала дівчинку до столиці в трирічному віці. Але близьких відносин між матір’ю і дочкою не склалося. Чим доросліша ставала Маша, тим сильніше вона віддалялася від відомої матері і протестувала проти популярності мами.

Схожі статті