Камалія показала наскільки любить Захура: вивчила пакистанську пісню та вбралася у народний костюм

Камалія та Моххамед Захур вважаються зразковою парою шоу-бізнесу. Подивіться на що відважилася співачка заради чоловіка.

Родина Камалії та Моххамеда Захура дивовижна: попри нескінченні статки, статус у суспільстві, пара лишається відкритою до своїх прихильників та своїм прикладом показує, як потрібно шанувати традиції.

Камалія з чоловіком
Камалія з чоловіком. Фото взято на просторах мережі. 

Цікаво, що після першого знайомства, жінка не сприймала майбутнього обранця серйозно. Вона не розуміла, чому він вирішив одарити її подарунками.

Зараз шлюб найбагатшої співачки та бізнесмена визнали зразковим та навіть відзначили на національній премії, надавши титул “Родина року”. Нагороду отримували сім’ї, які можуть служити прикладом наслідування традицій.

Камалія з родиною отримала премію “Родина року”. Фото взято на сторінці організаторів події у фейсбуці.

Камалія, як ніхто шанує традиції віри та країни свого чоловіка. Попри те, що вона народилася у європейській та християнській країні, співачка своїм прикладом показує, як можна ставитися до культури інших країн. Навіть, якщо вони – не схожі на нашу.

Так, на своїй сторінці в Інстаграмі жінка опублікувала відео, де у національному пакистанському костюмі виконала пісню, присвячену національному святу цієї країни. До речі, текст був написаний рідною мовою Моххамеда Захура.

Камалія не тільки вразила виконанням композиції, а й знанням історії країни коханого. Вона описала події становлення Пакистану, як першої ісламської республіки світу.

Камалія з чоловіком та доньками. Фото взято на просторах мережі. 

Привітала також з цим визначним святом артистка родину та близьких Захура.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.