Як виглядає родина колишнього чоловіка Ані Лорак? Мурат не ховає турецьку рідню, а вона не проти публічності

Мурат Налчаджиоглу має доволі цікаву генеалогію і щиро пишається нею.

Мурат Налчаджиоглу – турок за національністю. Саме це і стало першопричиною того, що його роман та шлюб з українською співачкою Ані Лорак став настільки гучним та цікавим.

Родина Мурата

Український бізнесмен турецького походження виріс в звичайній незаможній родині, а народився 12 червня 1977 року. Юнак рано залишився без батька, і йому, єдиному чоловікові в родині, потрібно було утримувати чотирьох жінок. На особистій сторінці в соціальній мережі він постійно ділиться світлинами з матір’ю та трьома сестрами.

Так, з сестрою Гонджею він фотографується найчастіше.

Іноді зустрічаються світлини з сестрою Хіляль.

Також є ще одна сестра Фунда.

На фотографії вона постала в розлінованій сукні поряд з Гонджею. Мурату пощастило – в молодості у нього з’явився багатий покровитель. Цю людину, який допоміг зробити кар’єру в туристичному бізнесі, Налчаджиоглу вважає названим батьком. Але на його сторінці можна знайти й архівне фото справжнього батька бізнесмена.

На жаль, інформації про рідних Мурата в мережі немає. Усі дані про його родину можна лише забрати завдяки соціальній мережі Інстаграм.

Нагадуємо, що Мурат тривалий час був у шлюбі з відомою співачкою Ані Лорак, яка стала головною причиною того, що чоловік зараз знаменитість. Не дивлячись на те, що в мережі спливли фотодокази зради чоловіка, фанати співачки щиро вірять, що можливо пара знайде спільну мову та возз’єднається. Зараз же Кароліна та Мурат спілкуються тільки заради своєї  спільної доньки Софії, яка, до речі, є копією турецької бабусі.

Схожі статті