Тіна Кароль ледь стримуючи сльози розповіла, чому панда – її талісман: ниточка, що зв’язує з Євгеном Огіром

Тіна Кароль - співачка з дивовижною долею. Вона рано лишилася без підтримки коханого, але не опустила руки.

Тіні Кароль прийшлося несолодко у житті. Бувши зовсім молодою, їй довелося стати вдовою. У 2013 році з життя пішов її коханий чоловік Євген Огір.

Тіна Кароль
Тіна Кароль та Євген Огір на весіллі. Фото взято на просторах мережі.

Вони прожили у шлюбі 5 років, народили сина, але не змогли побороти страшну хворобу – онкологію. Євген буквально згорів від недугу, а Тіна Кароль особисте життя поставила на паузу після втрати, адже не змогла б собі пробачити зраду коханому. Пара була пов’язана на небесах, адже взяли рішення обвінчатися.

Тіна Кароль з Євгеном Огіром
Тіна Кароль з Євгеном Огіром. Фото взято на просторах мережі.

Тіна Кароль чоловіка намагається увіковічити у творчості. Тексти її пісень оспівують справжнє кохання, а інколи на концертах вона використовує спільні фото з архіву для супроводу виступу. Жінка також має свій особливий талісман. Його носить вона у сумочці.

Програмі ЖВЛ Тіна Кароль розповіла, що це іграшкова панда.

Тіна Кароль. Скріншот взято з кадру передачі “ЖВЛ”,

“Просто, якби знали, що значить для мене панда…Мій чоловік завжди був пандою…”, – розповіла артистка.

Таким чином зірка вирішила надати іграшці рис свого чоловіка. Вона носить панду, як талісман і, певно, їй морально так легше. Навіть син Тіни Кароль, спілкуючись з матір’ю відеозв’язком передає вітання Панді та прощається з нею.

Тіна Кароль разом з маленьким сином. Фото взято на просторах мережі.

Нагадаємо, що син Тіни Кароль навчається закордоном, але на канікули відвідує матір. Відомо, що зараз родина возз’єдналася.

Схожі статті