Потап та Настя Каменських зіграли несправжнє весілля: для чого насправді було влаштоване гучне свято?

Потап розповів, як починалися їхні з Каменських стосунки та вразив правдою про весілля.

Декілька років тому український шоу-бізнес розбурхала грандіозна новина про двух значних постатей сучасної вітчизняної музикальної індустрії. А саме, виявилося, що відомий дует Потап та Настя Каменських вирішили одружитися.

Як це було

Прокинувшися вранці, фанати побачили в соціальній мережі Instagram неймовірні фото,які  ще день до того здавалися чимось неможливим: Настя Каменських та Потап у весільних нарядах постали біля вівтаря. Деякі вважали, що все влаштовано для кліпу, інші повірили одразу.

Але Потап більше не тамував людей і опублікував зізнання в тому, що вони з Настею тепер одружені. Пройшов деякий час, ґвалт навколо їхнього роману вщух і тепер зірки розповідають все нові й нові подробиці їхніх романтичних стосунків.

Не перше і не друге

Так для журналістів програми “Життя відомих людей” на каналі “1+1” виконавці розповіли, що весілля, яке було зіграно в Києві, насправді було не першим їхнім весіллям, тобто було свого роду звичайним святом їхнього кохання, але ніяк не днем, коли вони вступили у священний союз.

Потап в ЖВЛ

Так, Потап розповів журналістам, що вперше вони одружилися в Лас-Вегасі, а згодом розписалися в Києві. Тоді ще ніхто не знав, що продюсер та його підопічна вже знаходяться в шлюбі. Варто додати, що Настя Каменських розповідала Катерині Осадчій в програмі “Світське життя”, що у них з Потапом є гарна традиція – кожного року вони “одружуються”.

Більш того, співачка мала намір влаштувати весілля і в 2020-му році та не змогла зробити це через карантинні обмеження. 2021-го нам слід чекати чергового обіцяного святкування. Таким чином, ми дійшли до висновку, що гучне весілля дуету було хоч і приємною виставою, але все ж таки, святом кохання!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.