Ксенія Мішина випадково засвітила обручку та видала Еллерта з головою: країна втратила ще одну холостячку

Ксенію Мішину всі знають, як найвідомішу українську холостячку. Та чи досі має жінка цей статус?

Ксенія Мішина стала справжнім відкриттям для українського телебачення: харизматична жінка з сильним характером, що має багатий досвід роботи у кіно. Якщо кар’єра складалася на всі 100%, то ось з особистим життям в артистки були складнощі. Вона рано полишила свого нареченого та бувши вагітною втекла до своїх батьків.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Ксенія Мішина з сином Платоном. Фото взято на просторах мережі.

Їй тривалий час доводилося самій виховувати дитину. Та все скінчилося після її тріумфальної участі на шоу “Холостячка”, де жінка зустріла Олександра Еллерта. Шоумен гідно оцінив всі здобутки та характер зірки. Зараз проживає пара разом.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт. Фото взято на просторах мережі. 

Прихильники обох знаменитостей чекають на головну подію: коли вже дізнаються про весілля молодих.

Відповідь на головне питання герої реаліті не дають. За словами пари, вони просто хочуть тиху родинну церемонію, де будуть присутні лише близькі родичі та друзі.

Проте, в останньому відео Ксенія все ж таки видала з головою свого благовірного. Розповідаючи про медитації, жінка забула зняти обручку.

Ксенія Мішина забула зняти обручку. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Втім, офіційної заяви про те, що Ксенія Мішина та Олександр Еллерт офіційно побралися – немає. Наразі, акторка захворіла на коронавірус та проводить час вдома на карантині, звісно підтримує її коханий.

Проте, є вірогідність, що дане відео було записано раніше, адже воно присвячено конкурсу, яке анонсувала холостячка набагато раніше. Що ж, сподіваємося, що ця обручка стала не просто прикрасою для жінки.

 

Схожі статті