Лілія Ребрик розповіла про ревнощі її чоловіка Андрія Дикого: що дозволяється у зірковому шлюбі, а що ні?

Лілія Ребрик - акторка, і змушена відігравати романтичні сцени. Андрій Дикий, як виявилося, ревнує.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий в шлюбі вже багато років. Однак їхня пара залишається одною з самих чуттєвих та обожнюваних глядачами. Вони виховують прекрасних доньок і демонструють сімейну ідилію. Але без ревнощів не обходяться жодні романтичні стосунки. А зіркове сімейство не є вийнятком.

Ревнощі Андрія Дикого

У стосунках Лілії Ребрик з Андрієм час від часу проскакують ревнощі, як у будь-якої іншої пари. Про це телеведуча зізналася в інтерв’ю “Lite”.

“Ревнощі проскакують, контроль же для мене неприйнятний. У сім’ї має бути повна довіра. Але і грань між “я не ревную ” і “мені все одно ” не можна переступати. Не може бути все одно”, – вирішила зазначити популярна українська ведуча.

За словами знаменитості, ніколи в житті її чоловік Андрій не зможе спокійно і не ревнуючи дивитися фільм, де у неї сцена поцілунку з артистом. І це нормально, впевнена знаменитість.

“Навпаки, було б дивно, якби він залишався байдужим. Але мій чоловік точно знає: те, що відбувається в кадрі або на сцені, не має ніякого відношення до того, що відбувається за ними. Так як Андрій – хореограф, він часто займається танцями з красивими дівчатами в залі, щось їм показує і розповідає. Розумом я розумію, що це частина професії, але емоції нікуди не діваються. Серцем все одно буду ревнувати і зайвий раз хотіти бути для нього найкращою. Не повинно бути спокуси взяти телефон і перевірити. Якщо не буде свободи і внутрішнього відчуття, що тобі хочеться повертатися додому, сім’я неможлива”, – резюмувала Лілія.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.