Ольга Сумська розповіла про розкішні подарунки, які їй дарували шанувальники: діаманти та приватний літак

Ольга Сумська може похизуватися дорогими подарунками, а про деякі з них вона розповіла журналістам.

Культова актриса українського кіно і театру Ольга Сумська розповіла про свої найбагатших і найвпливовіших шанувальників та не забула описати розкішні подарунки, які колись отримувала від них.

Особисте життя Ольги Сумської

Особисте життя білявої знаменитості завжди знаходиться в центрі уваги глядачів. Більш того , ходили чутки про її багатих шанувальників і численних романах з ними, і це не дивлячись на те, що жінка заміжня за Віталієм Борисюком. Втім, під час своєї появи на проекті “Позаочі” на на міжнародному телеканалі “Інтер” Сумська спростувала чутки і зазначила, що її ніколи не закидали розкішними подарунками. Однак, варто додати, що актриса визнала – заможні чоловіки все ж обдаровували її увагою.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк.

“Одного разу на сцені мені вручили букет квітів від невідомого шанувальника, а в ньому – оксамитова коробочка з діамантовими сережками. Ніякої записки не було”, – згадала Сумська.

Ще один шанувальник актриси виявився настільки багатим, що міг дозволити собі власний літак. Сумська уточнила, що коли вона повинна була постійно переміщатися по країні через щільний графік, їй допомагав один заможний чоловік.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк

“Ще були випадки, коли за мною надсилали приватні літаки … Замовник, який мені симпатизував, надсилав за мною свій особистий літак. Це і спровокувало чутки і фантазії журналістів про роман між нами. Але це все домисли “, – підкреслила зірка.

Як відомо, зараз актриса заміжня за актором Віталієм Борисюком, в неї доросла донька і вони з чоловіком, не двивлячись на усі негаразди, які ім довелося пройти разом, досі насолоджуються коханням один одного.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.