Юрій Горбунов розповів про найприємніші подарунки, які колись робила йому кохана дружина Катерина Осадча

Що такого цікавого дарувала Катерина Осадча своєму чоловікові Горбунову?

Популярний телеведучий Юрій Горбунов і незмінна ведуча “Світського життя” Катерина Осадча одружені вже більше чотирьох років. За цей час не лише чоловік підкорював дружину розкішними подарунками, а й вона робила йому неочікувані та неймовірні сюрпризи.

Приховане зіркове життя

Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Зіркова пара вкрай рідко виносить на публіку подробиці подружнього життя. Навіть вагітність Каті приховувалась до останнього. Однак нещодавно в одному з нових інтерв’ю Юрій Горбунов відверто повідав про найбільш цінні моменти романтичного життя з Осадчою.

Йому добре запамяталася вечірка до його 45-річчя, яку Катя Осадча влаштувала таємно від нього. Тоді вони планували повечеряти в ресторані після того, як заїдуть на дачу. Проте в заміському будинку на Юрія Горбунова чекав грандіозний сюрприз.

“Вона зібрала там всіх моїх друзів, і вони, коли спалахнуло світло, вискочили з-за кущів і стали співати Happy birthday. Ми гуляли до ранку. І це як в голлівудському кіно, коли раптово роблять сюрприз імениннику”, – пригадав ведучий.

Найбільший та найрозкішніший подарунок від дружини

Горбунов з сином Іваном.

Ведучий розповів, що найкращий і найочікуваніший подарунок, який йому зробила дружина – народження сина Івана, який для нього став первістком. Відомо, що Юрій Горбунов був присутній на пологах і ніби-то плакав.

“Найбільший сюрприз – це коли моя дружина сказала, що вона вагітна Іваном. І це був, напевно, найбільший сюрприз у житті, очікуваний і щасливий”, -розповів Горбунов.
Нагадуємо, що зараз мережею ширяться чутки про третю вагітність Катерини Осадчої. Тож цілком можливо, що у Горбунова народиться друга дитина.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.