Найбагатша співачка України Камалія розповіла про конкуренцію між своїми довгоочікуваними доньками

Камалія не стала приховувати - дівчата відкрито конкурують.

Не дивлячись на те, що Камалія постійно потерпає від звинувачень у тому, що чоловік купив її кар’єру та перемогу на конкурсі краси, жінка продовжує будувати свій успіх і прокладати шлях до визнання себе, як талановитої співачки. Так, артистка не стомлюється повторювати, що була успішною і  до зустрічі з Захуром. Тим не менш, зараз її бажають на всіх світських заходах України, авторитетні видання із задоволенням беруть в неї та її чоловіка інтерв’ю.

Перші проблеми в вихованні

У нещодавньому інтерв’ю яке співачка дала Катерині Осадчій в програмі “Світське життя” на телеканалі “1+1” вона зізналася, що зараз має деякі проблеми у вихованні двійнят Мірабелли і Арабелли. До речі, цих дівчат жінка чекала дуже довго, адже не могла завагітніти. Історія співачки дуже сумно, так як вона навіть одного разу таки завагітніла, але не змогла виносити очікувану дитину.

Співачка повідала Катерині, що дівчата дуже конкурують між собою і не можуть з’ясувати, хто ж краще. В таких випадках батьки вважають за належне втрутитися та прояснити ситуацію.

Мріє стати балериною

Так, Камалія стверджує, що Арабелла більш музична, а Мірабелла більш гнучка. Також з’ясувалося, що Мірабелла мріє стати балериною.

Камалія та Катерина Осадча.

Мати категорично проти, адже боїться  за іі здоров’я. Ходять чутки, що після 30-ти балерини страждають на такі хвороби як артрит та артроз, і саме про них нагадала артистка.

Нагадуємо, що у вересні того року, Камалія та її родина захворіли на коронавірус. Співачка перенесла хворобу гірше всіх і досі скаржиться на те, що відчуває на собі вплив перенесеної недуги.

Схожі статті