Квітка Таюне три місяці не виходить на зв’язок у своєму блозі: таємна кохана Олега Винника щось приховує?

З якої причини Таїсії не виходить на зв'язок у своєму блозі вже кілька місяців? Може на нас чекає добра новина?

Як відомо, Таюне не з’являється на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram близько 3 місяців. На відміну від своїх колег, вона взагалі не спілкується з шанувальниками у мережі і не займається просуванням своєї творчості таким чином. Звісно, можливо на це є інша причина, але самою вигіднішою є бажання не публічності та спокою. Адже Олег робить усе, щоб приховати їхній шлюб. Тому було-б дивно, якщо вокалістка стала б активним користувачем.

Що ж з Таюне?

Звісно, така відсутність може спричинити чутки щодо вагітності або ж хвороби. Насправді ж Таюне активно працює і цьому є докази. На одній з фан-сторінок в Інстаграм Таїсії Сватко опублікували яскраве фото, на якому зірка позувала на сцені.

Публіка із задоволенням стежить за життям Таюне і її творчими успіхами. Цього разу шанувальників співачки здивував її пікантний наряд. Таюне з’явилася на сцені в усьому чорному: облягаючих штанях, топіку і прозорому з мереживом балахоні зверху. Блондинка доповнила образ  незвичайним взуттям – ботильйонами на дуже високих підборах і масивній платформі, які називають стрипами.

Таісія начебто навіть стрункіша ніж була, тому всі здогадки або ж підозри про цікаве положення жінки варто одразу відмести.

Нагадуємо, що декілька років тому журналісти завітали до рідного села Олега Винника, у якому їм вдалося дізнатися від односельчан співака, що він давно одружений зі своєю бек-вокалісткою. Артист після цього сильно засмутився, але перестав взагалі якось коментувати своє особисте життя.

Схожі статті