Ольга Сумська показала, як виглядали її батьки у часи молодості та розквіту професійної діяльності

Напевно, що більше ніж Ольгу та Наталію сумських люблять тільки їх батьків.

Ольга з’явилася на світ у родині театральних акторів в серпні 1966 року, а батьківщиною їй стало західноукраїнське місто Львів.

Батьки акторки та їхній вплив

Батьки служили в Національному драматичному театрі імені Івана Франка та постійно пропадали на роботі. На щастя, Ольга росла не одна, а разом зі старшою сестрою Наталею Сумською. Саме під її опікою нерідко залишалася дівчинка. Сестри часто бували в театрі і виросли за лаштунками. Це визначило їхнє майбутнє: обидві без вагань вибрали акторську професію.

Батьки домоглися чималих висот в професії. Мати Анна Опанасенко стала заслуженою артисткою УРСР, а батько В’ячеслав Сумський – народним артистом України. Старша сестра Наталя – провідна актриса Театру імені Івана Франка, саме там, де колись працювали її батьки. Тому не дивно, що вперше Ольга вийшла на підмостки в 5 років. Вона зіграла маленьку роль у виставі “Дженні Герхардт”. А на екранах дівчина з’явилася, коли їй виповнилося 17. У “Вечорах на хуторі біля Диканьки” юній артистці дісталося відразу 3 ролі: Музи, сотниківни і Панночки.

Архівні фото

Своїми сторіс на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Ольга Сумська вирішила привітати вже померлого батька з Днем театру, який відзначається кожного 27 березня.

Наче повертаєшся в минуле, коли дивишся подібні світлини.

На архівних знімках представлені батько і мати артисток на сцені театру, а також під час різноманітних фотосесій.

Майстерність акторської гри передається навіть через чорно-біле фото.

На жаль,фотографії не зібрали багато лайків і коментарів.

Схожі статті