Олег Винник та Іван Дорн вразили публіку несподіваним зізнанням: знамениті блондини виявилися “родичами”

Хто б міг передбачити такий хід подій?

У неділю 28 березня на телеканалі “1+1” транслювали перший ефір етапу “Нокаут. Голос країни”. Вокалісти у цей раз боролися за змогу показати свій талант у прямому ефірі.

Особливість 11-го сезону “Голоса країни”

Цей сезон неймовірно відрізняється від попередніх, так як з’явилося нове правило: тренер може відправити учасника додому з будь-якого стільця, навіть першого. Цікавим нововведенням стали помічники.

Так, помічницею Наді Дорофеєвої стала українська реперка Alyona Alyona, на допомогу Тіні Кароль звісно ж прийшов усіма улюблений Дан Балан, Юля Саніна стала помічницю Монатіка, а радником Олега Винника став білявий та ексцентричний музикант Іван Дорн.

Біляві брати, які нарешті зустрілися

Так, цікавим моментом у новому випуску 11-го сезону шоу стало порівняння зовнішніх даних Олега Винника та Івана, які вони провели самі для глядача. На початку шоу обидва артиста привітали один одного і повставали поруч, щоб інші могли побачити неймовірну схожість  чоловіків. До речі, Іван вручив головному вовку країни букет квітів.

“Брате, у саме серце”, – сказав Олег Винник приймаючи подарунок від виконавця.

“Треба зізнатися, що ми брати”, – раптово випалив Іван Дорн.

Чоловічі жарти, що з них взяти. Судячи з усього, публіка такий гумор оцінила високо. І треба віддати належне, виконавці дійсно наче брати.

Нагадуємо, що цієї неділі шоу покинув Віталій Борисюк. Не дивлячись на те, що Ольга Сумська була впевнена у своєму чоловікові, на привеликий жаль, чоловік не зміг витримати конкуренцію та мусив покинути вокальний проект.

Схожі статті