Невдале особисте життя Ані Лорак: які чоловіки зустрічалися на шляху співачки та що змусили її пережити

Ані Лорак — успішна приваблива жінка. Як так сталося, що їй настільки не пощастило з чоловіками?

Ні в Україні, ні в Росії немає людини, яка б не знала ім’я відомої виконавиці Ані Лорак. Але у слави є своя ціна, і у випадку співачки — це невдале особисте життя. Давайте згадаємо, з ким намагалася побудувати стосунки Кароліна і чим вони закінчувалися.

Юрій Фальоса

Архівне фото співачки та продюсера.

Зіркова пара прожила у громадянському шлюбі близько восьми років. І все би нічого, але саме цей союз жахає багатьох фанатів співачки. Колись продюсер зізнався – вступив у зрілі дорослі стосунки з Кароліною, коли їй було усього 13 років. Ні для кого не секрет, що це злочин. І хоча Юрій є чоловіком, який допоміг зірці зробити найважливіші кроки в її кар’єрі, його вчинку це не виправдовує. Не дивно, що дівчина одразу ж втікла, як тільки подорослішала та зрозуміла у що втрапила.

Сергій Ребров

Про зв’язок співачки з  футболістом відомо відверто мало. Поговорюють, що вона могла би вийти за нього заміж, якби не іі попередній зв’язок з продюсером, якого вона покинула заради спортсмена.

Мурат Налчаджиоглу

Ані Лорак та Мурат.

 

Східна казка про кохання обернулася для Кароліни нічним жахом. З Муратом вона прожили у шлюбі майже 10 років, однак турецький чоловік постійно зраджував, через що пара розлучилася. У колишнього подружжя залишилася спільна донька Софія, тому Мурат та Кароліна вимушені спілкуватися.

Єгор Глеб

У липні 2019 року стало відомо, що Ані Лорак знаходиться в стосунках з саунд-продюсером Єгором Глебом. Він був молодший за свою обраницю аж на 14 років. І все нічого, але й цей вибір Кароліна зробила невдало. Відомо, що з колишньою дружиною у Єгора була велика криза і чоловік неодноразово вдавався до фізичного насилля.

Схожі статті