Чому найпопулярніший холостяк Іраклі Макацарія досі не одружився: хто не дає 36-річному шоумену знайти пасію

На екранах водинадцяте виходить шоу "Холостяк". Втім, більшість досі не може забути героя 6-го сезону - Іраклі Макацарія, який досі не одружився.

Героєм цього матеріалу став холостяк і сьогодні популярний шоумен – Іраклі Макацарія. Уродженець Батумі (Грузія) став героєм 6-го сезону реаліті. Харизматичний та інтелігентний грузин підкорив серця не тільки учасниць проекту, а й всіх українок. Він досі лишається найбажанішим нареченим сучасності.

Іраклі Макацарія. Фото взято на просторах мережі.

Чоловік до участі у проекті займався бізнесом. У 2013 році заснував продакшн-компанію Maq Entertainment, яка стала активно співпрацювати з Боллівудом, об’єднавши два найбільш співочих кінематографа.

Однак і кіно Макацарії швидко приїлося. Він вирішив не продюсувати когось, а спробувати самому стати зіркою. Всеукраїнську славу йому, звісно, приніс проект “Холостяк”, втім чоловік не став на цьому зупинятися: він став тренером шоу “Зважені та щасливі”, був на “Танці з зірками”, а зараз його розсекретили у шоу “Маска”.

Втім, стрімка кар’єра та популярність не принесли головного – кохання. У 2016 році на проекті “Холостяк” він зробив пропозицію фіналістці Олені Лисак, проте, з дівчиною так і не побрався, а навпаки, після завершення шоу незабаром розлучився. Реаліті не поставило крапку у любовних поневіряннях.

Чому Іраклі Макацарія досі не одружиться?

Шоумен не розкриває головної таємниці: чи є у нього пасія. Інколи він жартує над підписницями, заявляючи, що став батьком. Проте, лише хресним. До речі, у чоловіка аж 9 похресників.

Іраклі Макацарія на програмі “Слава+”. Скріншот взято з карду передачі.

На програмі “Слава+” чоловік розповів, що у нього до “Холостяка” була дівчина, пара чекала дитину, але так сталося, що малюк не народився. Цей період чоловік переживав дуже тяжко і зараз намагається не згадувати його. Втім, досі лишається загадкою, чому цей видний чоловік не одружується.

Схожі статті