Онука Софії Ротару возз’єдналася зі своїм немолодим обранцем: немаленький капітал і немаленький вік

Легендарна українська співачка, виконавиця хіта "Червона рута" має прекрасну онучку, яка от-от стане нареченою. Подивіться, хто став її претендентом.

Софія Ротару стала зіркою не лише на сцені, а й у своїй родині. Їй віртуозно вдалося поєднати материнство, кар’єру, а ще й виховання онуків. Їх у співачки двоє: красуня Софія та Анатолій Євдокименко.

Софія Ротару і Софія Євдокименко. Фото взято на просторах мережі. 

Дівчина, що виглядає, як супер-модель проживає тривалий час закордоном. Вона для навчання та подальшого життя обрала США, де у зовсім юному віці зустріла свого обранця.

Соня Евдокименко звернула увагу на підприємця, віце-президента з маркетингу компанії Readdle Денис Жданов. Відомо, що бізнесмен входить в рейтинг журналу Forbes “ТОП – 30 підприємців Європи у сфері технологій”.

Пара виглядає дуже гармонійно, попри те, що є велика різниця у віці. Соні – 19 років, а Денису за 30. Обидва проживають у Нью-Йорку. Нещодавно пара опублікувала спільні світлини у сторіз в Інстаграмі.

Соня показала кадри з прогулянки разом з коханим:

Соня Євдокименко показала кадри з прогулянки. Скріншот взято з Інстаграм сторінки.

В свою чергу Денис здивував відео зі спільної фотосесії:

Спільна фотосесія онучки Софії Ротару з обранцем. Скріншот взято з Інстаграм сторінки.

Втім, не всі радіють майбутньому перспективному шлюбу з мільйонером. Бабуся, Софія Ротару, не раз висловлювала занепокоєння. Жінка вважає, що її Соня має спочатку завершити навчання, спланувати подальший розвиток кар’єри, а вже потім думати про особисте життя.

Цікаво, що сама співачка, вийшла заміж за керівника ансамблю “Червона рута”, що не завадило її стрімкій кар’єрі.

 

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.