На яких машинах їздять головні українські зірки: автопарк Тіни Кароль, Ірини Білик, Олі Полякової та інших

У зірок достатньо грошей на ті машини, які найбільш їм імпонують. Що ж вибрали найвідоміші знаменитості України?

Автомобіль поп-діви Тіни Кароль

Тіна Кароль є тендітною привабливою жінкою, у розпорядженні якої усі автомобільні салони України і не тільки. Здавалося б така ніжна леді могла б обрати собі й елегантний автомобіль. Але її вибір пав на білий повнопривідний Land Rover, а також сім автомобілів марки Subaru, які дісталися їй від покійного чоловіка та за сумісництвом продюсера Євгена Огіра і які вона звісно навіть не подумає продавати. Вирогідніше за все, у співачки є й інший автомобіль, але на білому позашляховику її бачать найчастіше.

Крута та новітня машина Ірини Білик

Красуню Ірину Білик нерідко можна зустріти на електромобілі Tesla. Так, так, на автомобілі, який можна зустріти лише в межах Києва у дуже заможних людей. На відміну від Кароль, яка експлуатує потужний двигун, Білик береже природу та використовує електроенергію замість топлива. За словами самої знаменитості, автомобіль їй дістався майже дарма – в подарунок на річницю. Вартість новшества становить 1,5 млн гривень.

Тесла Ірини Білик.

Оля Полякова і її автопарк

Відомо, що Оля Полякова володіє цілим автопарком, але по місту вона пересувається на бусі, який облаштований максимально комфортно. Те, що треба, для гастролюючої зірки!

Бус Суперблондинки.

Наталя Могилевська і старий добрий Вольво

Наталя Могилевська роз’їжджає по місту на машині відомої швецької марки Volvo. Співачка вже кілька років їздить на автівках лише цієї марки, але з кожним наступним роком купує новішу модель. На даний момент у народної артистки України  срібний Volvo ХС90 за два мільйони гривень. До речі, вважається, що саме ця марка автомобілей є найбезпечнішою.

Наталя Могилевська біля своєї автівки.
spot_img

Схожі статті