Сніжана Єгорова та її колишній чоловік стали причиною того, що їхня донька мала “психологічні складнощі”

Стася зізналася журналістам, наскільки сильно вплинула на неї критика матері.

Ні для кого не секрет, що батьками української актриси та телеведучої Стасі Ровінської є відома Сніжана Єгорова і не менш відомий режисер Семен Горов. У відвертому інтерв’ю “Зірковому шляху” Стася розповіла, як вплинув на неї той факт, що її батьки – знаменитості. А також розповіла, які психологічні проблеми вона заробила через критику матері та оточуючих.

Акторська майстерність

Стася Ровінська

Стася розповіла, що спершу взагалі не хотіла ставати акторкою, але батьки, на той час це була Сніжана та її відчим Антін Мухарський настояли на тому, щоб дівчина спробувала. І в неї добре виходило. Дівчина успішно вступила до театрального. Але ніхто до неї не ставився серйозно, адже вважали, що вона пройшла “по блату”. За словами Стасі, навіть професора не соромилися говорити їй про її походження та нагадувати нібито спосіб, яким вона дісталася місця в інституті.

“Психологічні труднощі”

Також у пам’яті дівчини серйозно викарбувався інцидент, який стався під час вистави “Аліса в країні чудес”, в якій вона виконувала головну роль. Так, будучи на сцені, акторка зрозуміла, що грає погано через погляд матері, який за нею уважно спостерігав з глядацького місця. Дівчина не знала куди себе діти. А коли вони повернулися додому, то батьки сказали їй, що вона грала гірше всіх. Тиск з боку батьків та оточення став основною причиною того, що зірка стала невпевненою в собі і постійно страждала від цього. Дівчина не ображається ні на мати, ні на батька і каже, що розуміє їх.

Позбавитися проблеми вийшло тільки тоді, коли дівчина сама народила і стала матір’ю. Саме у той час вона зрозуміла, що впевненість до неї повернулася.

Схожі статті