Зірка “Інтернів” Світлана Пермякова пішла з акторок у таксисти, щоб виплатити борг: неймовірна історія жінки

Світлана Пермякова запам'яталася глядачеві своїм образом реєстраторки Люби у серіалі "Інтерни". Як складалося її реальне життя?

Про Світлану Пермякову українці дізналися завдяки серіалам “Солдати” та “Інтерни”. В останньому вона так майстерно зіграла медсестру Любу, що багато хто навіть плутає її справжнє ім’я.

Світлана Пермякова у ролі Люби з “Інтернів”. Фото взято на просторах мережі.

Жінка після виходу серіалу на екрани отримала шалену популярність та славу. Втім, її життя було не завжди солодким. Виявляється, їй навіть доводилося полишити одного разу улюблену справу заради того, щоб виплатити борги.

Це сталося, коли вона тріумфально зіграла роль у серіалі “Солдати”. Там їй дістався образ наполегливої Жанни Топалової. Після успішних зйомок, Пермякова тішилася гонорару, а ще їй тоді вдалося накопичити 250 тисяч рублів. Гроші вирішила жінка інвестувати у нерухомість.

Тоді вона ще не здогадувалася, що у 2008 році настане криза і всі її заощадження будуть просто коштувати копійки. Зірка відважилася на відчайдушний крок. Вона вирішила, що раз має водійське посвідчення та навички водити авто, то піде працювати таксисткою.

Так крок за кроком їй вдалося погасити борги по іпотеці за свою нерухомість. Потім Світлана отримала вельми гарну пропозицію – знятися у серіалі “Інтерни”. Ця роль змінила назавжди її життя. По-перше, вона почала отримувати солідні гонорари, по-друге, стала впізнаваною, а ще змогла обзавестися родиною.

Після тріумфального повернення на телеекран, акторка стала отримувати пропозиції працювати у різних програмах у якості ведучої. Харизматична жінка нарешті знайшла своє щастя.

Схожі статті