Навіщо Віталій Борисюк пішов на “Голос країни”, якщо не протримався навіть до перших ефірів: піар чи забава?

Чоловік Ольги Сумської не витримав конкуренції на шоу "Голос країни" та покинув проект. Давайте розберемося, навіщо актору взагалі знадобилася там участь.

Чоловік Ольги Сумської – відомий актор, який прославився грою у театрі. До речі, там же він і познайомився зі своєю коханою. Втім, як виявилося, це не єдиний талант Віталія Борисюка. Він – дуже музикальна людина і це вирішив довести на шоу “Голос країни”.

Віталій Борисюк на сцені музичного шоу. Скріншот взято з програми “Світське життя”. 

Підтримали учасника власне сама Ольга та його донька. Втім, до прямих ефірів артист не дотягнув. Давайте розберемося, що підштовхнуло Віталія Борисюка взяти участь у “Голосі країни”.

Навіщо Віталій Борисюк пішов на співоче шоу?

В інтерв’ю Славі Дьоміну, перед виступом, актор зухвало заявив, що таке рішення довелося взяти, адже через карантин скасували всі заходи, в яких він брав активну участь. Мовляв, немає чого робити у повсякденному житті – тож можна урізноманітніти буденщину.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк. Фото взято на просторах мережі. 

Проте, журналіст одразу запідозрив, що все не так просто і продовжив засипати Борисюка питаннями, намагаючись докопатися до істини.

Віталій Борисюк розповідає про те, чому вирішив піти на шоу. Скріншот взято з останнього ефіру “Голосу країни”

Актор розповів, що співи – це його талант. Він почав проявляти потяг до музики ще зі школи, а в інституті навіть поставили перший мюзикл і актор грав там провідну роль. Також Віталій розповів, що на театральних виступах він співає: просто не поширює про це інформацію.

Також Ольга Сумська зізналася, що наполягла на тому, щоб артист узяв участь у шоу.

На останньому ефірі Віталій Борисюк покинув проект, але заявив, що продовжить себе розвивати і не звертає уваги на критику.

Схожі статті