Тіна Кароль неодноразово ображалася на Осадчу. Що такого накоїла телеведуча, що вивела поп-діву з рівноваги?

Яка чорна кішка пробігла між Тіною Кароль та Катею Осадчою?

Хтоб міг подумати, але дві прекрасні білявки, можна сказати найвідоміші білявки українського шоу-бізнесу, неодноразово сварилися.

Сварка через крихітку Веніаміна

Кадр з розмові, в якій були згадані образи.

Так в одному з інтерв’ю Катерина Осадча нагадала Тіні Кароль, що та декілька разів ображалася на телеведучу через її пікантні та гострі запитання, а поп-діва усміхнено погоджувалися з тим, що розповідала тележурналістка.

Найгостріший конфлікт, який стався між зірками був спричинений питанням телеведучої про обряд обрізання Веніаміна, який мав статися одразу після його народження. Тіна на камеру сварки роздувати настала, дуже засоромилася, поцілувала Катю у щоку та побігла геть від настирливих питань. А згодом ігнорувала Катю на заходах та не підходила до неї біля  півроку.

“Ти знаєш материнський інстинкт, нормальний. Як пантера захищає своїх дітей, так само. Що було, то загуло”, – коментує Тіна той випадок.

Жовта сукня

Також поп-діва неабияк образилася через коментар Осадчої стосовно жовтого плаття, в якому вийшла на заході Кароль. Та в чому саме була претензія Тіни до Осадчої – невідомо. Адже коментар прозвучав об’єктивно і стосувався дизайнерського дому, до якого належала сукня.

“Я вважаю, що ти завжди могла будь-яку людину, будь-якого статусу, без різниці: від вищих рангів політичних до зірок, поставити у куток і це твій неймовірний талант. Ти вмієш так натякнути, що всі глядачі вірять тобі більше, ніж цій правді, за яку виправдовуються. Щоб я там не казала, ти будеш правою”, – прокоментувала Кароль стиль Осадчої вести проект про світське життя.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.