Віктор Павлік залишив молоду вагітну дружину, одягнув шкіряну куртку та рушив на байку колесити Києвом

Віктор Павлік проміняв чотири колеса на два тільки-но стало тепліше.

Термін вагітності молодої дружини Віктора Павліка кожен день збільшується. Дівчина готується народжувати на початку літа, а її живіт прямо таки росте на очах.

Михасик Павлік

Віктор Франкович називає свого сина дуже ласкаво — Миха Секу. Певно, що після важкої втрати Павла, який помер через страшний діагноз остеосаркоми, малятко надасть більше сенсу та сил жити немолодому батькові. Катя Павлік все частіше залишається вдома та намагається господарювати, а народний артист України як може оточує молоду жінку любов’ю та комфортом.

Епізод з мотоциклом

Так, сьогодні для підписників Каті незвичайний день. А чи вони побачили Віктор Франкович у вражаючому амплуа – Павлік потягнув шкіряну куртку та перчатки, сів за руль залізного двоколісного коня та гайнув невідомому напрямку, залишивши дружину на вулиці на самоті.

Про те що Віктор Франкович молодий у душі каже не тільки вік його обраниці.

Далі Катя опинилася вдома, що каже про те, що Віктор Павлік так і не повернувся до дружини, а значить поїхав по справах, або ж розважатися. Трохи згодом виявилося, що таке по справах. І дуже важливих! Він привіз коханій дружині фруктів та жаданий фреш.

У продуктовому набори для вагітних також опинилися чорниця та польська груша.

Нагадуємо, що цікаве становище Каті затьмарилошся стану її здоров’я: дівчина страждає від того, що одна її нирка не працює, як положено. Дівчина робить спеціальні вправи, щоб дитина змінила положення та дотримується порад лікарів. Також майбутня мама серйозно скаржиться на судоми.

Схожі статті