Як виглядає пам’ятник Євгену Огіру від Тіни Кароль: поп-діва влаштувала антураж на кладовищі за шалені гроші

Тіна Кароль у дуже молодому віці пережила велику трагедію у житті - вона втратила коханого чоловіка. Втім, співачка знайшла у собі сили рухатися далі.

Пам’ять єдине, що можна зберегти про людину. Вже майже 8 років вона сумує за своїм єдиним коханням – Євгеном Огіром. Тіна багато ділиться своїми почуттями у композиціях, не соромиться плакати на сцені, адже вона відчуває, що прихильниці її завжди зрозуміють.

Тіна Кароль
Тіна Кароль. Фото взято на просторах мережі.

Історія кохання Тіни Кароль та її чоловіка складалася фантастично: обидва – дуже амбіційні особистості у шоу-бізнесі, обидва почали працювати аби добитися висот у музичній сфері. Втім, кохання, так по-булгаковські, підстерігало цю пару і несподівано застало їх.

Закохані приховували свої стосунки, але вирішили побратися, а й згодом обвінчатися, щоб скріпити свій союз і перед Богом.

Історія кохання, яка змушує плакати. Тіна та Євген Огір
Історія кохання, яка змушує плакати. Тіна та Євген Огір. Фото взято на просторах мережі.

Не стало Євгена у 2013 році. Він тривалий час мучився з хворобою шлунка та намагався побороти онкологію. Втім, безрезультатно. Безутішна Тіна Кароль вирішила увіковічити ім’я чоловіка та встановила йому пам’ятник. Щоправда, на кладовищі.

Подивіться, як оформила могилу коханого дружина.

Тіна Кароль витратила багато зусиль, щоб прикрасити могилу коханого. Фото взято на просторах мережі.

Євгена поховали на Берковецькому кладовищі. Там, у 2013-2014 роках пара соток землі коштувала близько 40-50 тисяч доларів. Втім, друзі співачки запевняли, що київська мерія дала ділянку Тіні безплатно, як заслуженій артистці.

Ось так виглядала могила Євгена Огіра у 2014 році. Фото взято на просторах мережі.

У 2014 році ЗМІ повідомляли. що на оформлення могили артистка витратила близько 20 тисяч гривень. Курс долара на той рік становив близько 11 гривень, тож сума сягала близько 2-х тисяч доларів.

Схожі статті