Як виглядає маєток Філіпа Кіркорова у Підмосков’ї вартістю понад 12 мільйонів та чому його збиралися знести?

Як виглядає маєток Філіпа Кіркорова у Підмосков'ї вартістю понад 12 мільйонів та чому його збиралися знести?

Розкішний і просторий заміський будинок Філіпа Кіркорова перебуває в котеджному селищі в Підмосков’ї поруч з МКАД. Подейкують, що нове житло обійшлося артистові в 12 мільйонів доларів.

Розкішний будинок

Розкішний будинок розташований в елітному селищі, в якому знаходиться всього 30 котеджів, а місцеві жителі, через відокремленості селища, називають його “островом”. Але ця назва прижилася ще тому, що заміський будинок Кіркорова перебуває в унікальному місці – в Мякінінской заплаві Москви-ріки, на півострові.

Будинок Філіпа Кіркорова.

На гектарі землі вмістився не тільки особняк співака з басейном, сауною і спортзалом, а й тенісний корт, на якому взимку заливають ковзанку, гараж на два човни, ротонда з виходом на власний пляж і каплиця, барбекю.

Філіп Кіркоров та Алла-Вікторія.

Будинок Філіпа Кіркорова складається з двох поверхів і мансарди, яку співак повністю віддав дітям. Там у кожного з дітей свої спальня, гардероб і ванна кімната. Разом з Філіпом і його дітьми в новий будинок переїхали батько артиста і його дружина, а також тітка Кіркорова – Марі.

Дорогу до заміського будинку Філіпа Кіркорова знають тільки найближчі люди. Поруч з будинком протікає річка.

Скандал

Московський штаб Навального поскаржився в Росприроднагляд на музиканта Філіпа Кіркорова, який закриває доступ до Москви-ріки. Координатор штабу Олег Степанов розповідає, що будинок Кіркорова в Підмосков’ї перекриває доступ до Москви-ріки, тим самим порушуючи Водний кодекс Росії. Степанов розповів, що згідно із законом якщо власник будинку після вимоги Росприроднагляду самостійно не забезпечить вільний доступ до води, влада має право знести будинок без повідомлення та присутності його власника.

spot_img

Схожі статті