Настя Каменських зізналася, що в неї виникли проблеми в особистому житті: не просто так поїхала до Мексики

З'ясувалося, що цей рік був особливо важким для зірки в "особистому плані".

Ні для кого не секрет, що цей рік став випробуванням для улюблениці аудиторії — Насті Каменських. Дівчина знаходячись у щасливому шлюбі та на піку кар’єри раптом стала нещасливою. До цього призвела смерть її  батька, до якого вона була дуже прив’язана.

Зізнання Насті

І хоча жінка намагається бути в хорошому настрої, ноти печалі постійно проявляються її творчості та публічному житті. Так, нещодавно співачка поїхала з подругами до Мексики та почала знімати там реаліті-шоу. Сьогодні ж на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явився новий запис, в якому жінка розповіла про свої почуття.

“Цей рік був дуже складним для кожного з нас. Світ змінився з приходом пандемії і доводиться адаптуватися, підлаштовуватися під ситуацію, і бути гнучкими в зміні планів. Для мене цей рік став складним ще й в особистому плані .. Я втратила тата і життя вже ніколи не буде колишньою. Мені до цих пір складно усвідомити і прийняти цей факт. Але я сильна, тримаюся, і продовжую жити далі. Мені захотілося поділитися з вами і сказати, що у нас все одне життя. Проживайте кожен день насолоджуючись ім. Проводьте час з сім’єю, близькими, друзями. Цінуйте і запам’ятовуйте ці моменти. Перебуваючи тут на нашій з дівчатками перезавантаження в Мексиці я зрозуміла, що готова йти далі. Пам’ятайте, що кожен з нас має велику силу і може йти далі, не дивлячись на будь-які труднощі і перешкоди. Адже життя таке прекрасне! І вона одна! Якщо сумно – плач, радісно – веселися! І живи, живи і ще раз, живи”, – написала Настя Каменських у своєму мікроблозі.

Схожі статті