Дан Балан та Тіна Кароль перейшли на якісно новий рівень стосунків: тепер “ніякої нерозсудливості”

Новий сезон "Голосу країни" вражає своєю оригінальністю та пристрастями.

Фанати зіркової пари вважали, що вже не побачать їх разом на проекті. Однак, продюсери зробили величезний сюрприз для глядачів і влаштували справжнісіньке шоу. Завдяки змінам, які внесли керівники проекту, вокальне змагання повільно перетворюється на шоу “Холостячка”. І це насправді справедливе зауваження, адже у коментарях під відеороликами з Тіною та Даном можна побачити вислови наступного плану: “Ніхто не дивився на виступ Нікіти Ломакіна, а усі дивилися на Тіну та Дана”.

Роман Тіни Кароль та Дана Балана

Так, у новому випуску помічник поп-діви знову перетягнув усю увагу глядачів вокального проекту на себе та на свою обранецю. Більш того, він потрапив у закритий контент-ресурс Тіни “Patreon”. Навіть важко уявити, що відбувається між зірками.

На цей раз, це вже ніяк не схоже на колаборацію, як запевняла мати молдавського красеня. У момент коли Дан та Тіна злилися у романтичному танці під акомпанемент Ломакіна, а ввесь зал, здається, злився з зірками. Такого рівня хвилювання мабуть не було за всю історію шоу.

Одна з популярних думок.

Тепер зрозуміло, що глядачі з нетерпінням будуть чекати на сценічний поцілунок, який назавжди розставить все на свої місця та запевнить тих, хто не вірить у кохання зірок, в тому, що вони не праві. На жаль, ні від Тіни, ні від Дана досі не було офіційного підтвердження стосунків. Однак, через їх поведінку, шанувальники впевнені, що це не піар.
Так чи інакше, на нас чекають ще випуски, у яких можливо розкриється уся правда. До речі, користувачі мережі підмітили, що на цей раз спілкування зірок переросло у дещо серйозніше.

Схожі статті