Світлана Лобода проводить карантин у ліжку і не сама: це не Тілль Ліндеман. Співачка ошелешила світлиною

Співачка переживає зараз не найкращий час свого життя. Подивіться, тільки що з нею трапилося і що допомагає їй триматися у скруті.

Світлана Лобода – справжня поп-діва вітчизняної естради. Зараз вона на піку кар’єри, а її діяльність відзначена багатьма нагородами. Втім, навіть у неї є складні життєві обставини.

Світлана Лобода
Світлана Лобода. Фото взято на просторах мережі.

Нещодавно співачка повідомила сумну звістку, яка змусила її скасувати всі заплановані концерти на найближчий час. Жінка захворіла на коронавірус. Про це вона повідомила на сторінці свого Інстаграм-акаунту.

Вона наголосила, що хвороба нікого не обходить стороною: навіть тих, хто ретельно дотримується мір безпеки. Зірка розповіла, що вона звикла віддаватися роботі на повну, а їй лікарі заборонили місяць робити фізичні навантаження.

Своїх прихильників Світлана попросила берегти себе. Втім, навіть на карантині Лобода не сумує та радує підписників новими світлинами. Нещодавно вона навіть опублікувала фотографію з ліжка.

Світлана Лобода показала фото з ліжка. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Виявилося, що організатори фестивалю “ЖАРА” номінували Лободу на музичну премію. Світлана була дуже вдячна за отриману нагороду, втім не могла не відмітити, що їй дивно отримувати її у ліжку. Співачка, як справжня зірка зробила яскравий макіяж та мінімальну укладку.

Проте, навіть попри свою хворобу вона відчула всю любов глядачів та їх прихильність. Також Лобода подякувала організаторам за свято.

Єдине, що дійсно розчарувало Світлану – це те, що вона разом з командою багато трудилася над номером, щоб вразити глядачів і так і не виступила.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.