Оля Полякова взяла повненьку подружку, щоб зняти відео з вправами та показала спортивну фігуру

Оля Полякова зіркова співачка, що вміє причаровувати та епатувати. Нещодавно зірка розпочала курс своїх особистих тренувань.

Оля Полякова знає, як тримати себе у формі. Зірка у власному домі побудувала спортзал. За своїм тілом зірка стежить регулярно, не допускаючи неправильного харчування чи багато алкоголю. Артистка, як і всі на карантині трохи веде пасивний спосіб життя, але вирішила це неодмінно виправити та показати всім приклад.

Оля Полякова
Оля Полякова. Фото взято на просторах мережі.

Співачка вирішила поділитися своїми улюбленими вправами з підписниками. Вона в Інстаграмі провела перше пробне тренування. Компанію їй склала її подружка, яка прилетіла у гості з Лондону. Дівчата сумлінно майже 50 хвилин виконували різні фізичні навантаження.

Полякова зізналася, що не хотіла вести зйомки своїх тренувань, вважала буде правильно, щоб на самоті займатися собою, втім ризикнула показати, як же ж проходить її спортивна година. Ось такий комплекс фізичних навантажень представила Оля Полякова:

Виконувала все це жінка у прямому ефірі, але вирішила лишити запис на сторінці. На першому тренуванні зірка показала вправи на всі групи м’язів. Пообіцяла собі та підписникам не зупинятися на досягненому та виходити у такі спортивні ефіри кожні два дні.

Нагадала також Королева Ночі, що під час тренування потрібно обов’язково пити воду.

Оля Полякова нагадала, що під час тренування потрібно пити воду. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Підписники у коментарях були дуже вдячні за таку ініціативу та поділилися своїм досвідом. Виявляється, у багатьох була проблема того, що хотіли займатися спортом, але не могли почати.

Підписники Олі Полякової були вдячні за тренування. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Схожі статті