Головні жінки у житті молдавського красеня Дана Балана – мати, сестра, колишні обраниці та Тіна Кароль

Хто назавжди поселився у серці молдпавського красеня Дана Балана?

Якщо вірити словам молдавського красеня Дана Балана, то головними жінками у його житті є – його мати Людмила Балан, сестра Сонда та єдина племінниця Еліс.

Дан Балан на весіллі Сонди.

Жінки Дана Балана

Однак, у житті співака були жінки, які викарбувалася у душі та назавжди посіли свої місця в його серці.

Так, наприклад, дівчину, з якою у співака були перші серйозні стосунки звали Христиною Руссу. Обраниця була найкращою подругою його коханої сестри Сонди. Разом вони були близько 5 років. Роман припав на часи, коли дівчина навчалася в медичному інституті, а Дан тільки розвивав свою кар’єру. Логічного продовження стосунки не отримали — пара розсталася. А в житті співака з’явилася нова жінка.

Перша дружина

Першою і на даний момент єдиною дружиною виконавця стала Єлла Крупеніна. Дівчина була моделлю, але заради родини покинула кар’єру. Буквально через рік після того, як пара побралиася, в них народився син Алан.

Дан та Елла.

Однак шлюб протривав недовго – близько 5 років. Подейкують, що стосунки дали тріщину через ревнощі жінки. Що звісно можена зрозуміти. У 2013 році ЗМІ прогриміли неприємною новиною — дівчина намагалася покінчити з життям через нерозділене кохання до Дана.

Тіна Кароль

Після розлучення виконавець зустрічався з великою кількістю жінок, але більш всього аудиторії запам’яталася цТіна Кароль. Варто зазначити, що офіційного підтвердження їхньому роману немає, більш того, дуже висока вірогідність того, що це лише грамотний піар.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Так подейкують, що подібний піар-хід був ідеєю Коломойського, якого звинувачують у зв’язку з пов-дівою. А сам Дан Балан нібито у цей час крутив роман з дівчиною з підтанцовки- Світланою Соколовою.

Схожі статті