44-річна Олена Кравець вразила змінами у зовнішності: збільшені губи та пластика вилиць. Акторку не впізнати

Олена Кравець має усталений образ позитивної медійної персони та мами, з якої можна брати приклад. Втім, її останнє перетворення не може не вразити.

Олена Кравець. Героїня цього матеріалу – відома акторка та жінка, яка своїм талантом, почуттям гумору підкорила всю Україну. Зірка “Вечірнього кварталу” не займається самопіаром, а навпаки розділяє свою творчу діяльність та родинний побут.

Олена Кравець
Олена Кравець. Фото взято на просторах мережі.

Талант уродженки Кривого Рогу помітили авторитетні видання. Журнал “Фокус” двічі, у 2014 та 2015 роках, додавав акторку до свого рейтингу “100 найвпливовіших жінок України”, а у 2016 році “Новое время” внесло Кравець до свого списку ста успішних жінок України.

Вражає також, що Олена, в силу професії, не практикує зміну зовнішності завдяки пластичним операціям чи підтяжками. Кравець представляє природну красу і багато працює над собою у цьому плані.

Втім, останнє її фото у сторіз може здивувати будь-кого. Олена показала своє перевтілення…Акторка “надула” губи та зробила модні інстаграмні виразні вилиці.

Олена Кравець показала себе зі зміненою зовнішністю. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.
Олена Кравець показала себе зі зміненою зовнішністю. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Втім, переживати не варто. Звісно, що на такі кардинальні трансформації Олена не готова. Та й мало хто наважиться взагалі. Жінка просто обрала спеціальний фільтр у програмі, який змінює до невпізнаваності її обличчя. Схоже, що таким чином Кравець просто пожартувала. Вже у наступних відео вона з’являлася у своєї природній вроді.

Схожі статті