Леся Нікітюк публічно зізналася у коханні відомому холостяку: взаємності не отримала, але мережу розбурхала

Леся Нікітюк знову збиває з пантелику своїми витівками в мережі.

Леся Нікітюк відома в Україні своїми жартами та безпосередністю. Нещодавно вона здивувала глядачів своєю витівкою і поставила перед ними нелегке питання: це було серйозно чи ні?

Зізнання в коханні до Андрія Данилка

Нещодавно розпочався новий ювілейний сезон травел-шоу “Орел і Решка”, в якому прийняли участь 20 різноманітних знаменитостей. Вони парами поїхали підкоряти країни. Одними з  зіркових учасників також стали Андрій Данилко та його партнерка по сцені – Інна Білоконь. Зірки вітчизняної естради завітали до Барселони.

Тому на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилися нові знімки з подорожі. Вірка Сердючка та її кумедна мати постали на світлині у длілових світшотах та шортиках поверх білих панчох. Леся Нікітюк не однозначно відреагувала на опубліковані фото і залишила комментар: “Любов моя”.

Чи то стиль спулкування у Андрія з Лесею такий, чи то ми чогось не знаємо?

Нагадуємо, що широку відомість Леся Нікітюк отримала якраз завдяки шоу про подорожі, у якому зараз приймає участь Андрій Данилко зі своєю партнеркою. Також, варто нагадати, що Лея Нікітюк досі самотня. Єдиний роман про який було відомо пресі з вуст самої телеведучої — романтичні стосунки із загадковим сусідом по будинку, з яким знаменитість збиралася побратися. Але стосунки не склалися і Леся Іванівна знову залишилася сама. Звісно, з Андрієм Данилко скоріш за все телеведуча пожартувала.

Андрій Данилко взагалі є відомим і, можна сказати, вічним холостяком, якому постійно намагаються приписати романи.

Схожі статті