Катя Осадча кардинально змінила стиль: елегантна леді перетворилася на легку романтичну натуру

У шоу-бізнесі стала рідкісна річ: Катерина Осадча зрадила елегантним та класичним образам і надягнула романтичні, повітряні сукні.

Чарівна, життєрадісна, вміє поставити в скрутне становище зірок з майстерно “підвішеними” язиками Катя Осадча не тільки вміє ставити настільки провокаційні питання, що тушуються самі визнані балакуни, а й володіє дивно грамотним почуттям стилю. Можливо назвати писаною красунею Осадчу, не дивлячись на її модельне минуле, досить складно, але засумніватися в її майстерності створювати найяскравіші образи точно не можна.

Літній образ в Єгипті

Ведуча зачарувала прихильників новими світлинами, на яких постала перед камерою у легкій білосніжній сукні на тонких бретелях і з опущеними довгими рукавами.

Образ вона поєднала з літнім взуттям на низькій підошві. Образ також доповнили солом’яний капелюх, сонцезахисні окуляри та ненав’язливі аксесуари.

Романтика на шоу “Голос країни”

Натомість Юрій Горбунов опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram світлину з коханою дружиною зі студії вокального шоу. На диво, Катя Осадча з’явилася у романтичному образі і там. Зірка обрала об’ємне повітряне плаття з квітковим принтом та поєднало його зніжним літні макіяжем. Здається, що в цьому році Катерина Осадча особливо скучила за літом. Адже, здається враження, що вона вже готова одягатися у літнє вбрання.

Підписникам зіркової пари подобаються зміни у стилі, тому є вирогідність, що Катя все частіше буде поставати в легких сукнях.

Схожі статті