Олег Винник більше не приховує почуттів до Таюне: пара розкрила всю правду на очах у прихильників танцем

Всі прихильники Олега Винника заінтриговані тим, чи дійсно його бек-вокалістка Таюне - його дружина. Втім. співак розкрив всі карти сам.

Олег Винник – справжній серцеїд. Мільйони українок він підкорив своїми піснями, але ніхто достеменно не знає, кому віддав артист своє серце.

Олег Винник
Олег Винник. Фото взято на просторах мережі.

Головний вовк країни не раз говорив, що має і дружину, і дитину. Втім, розкрити їх імен так і не наважився. Проте, більшість прихильників схильні до думки, що родина Олега Винника – це його бек-вокалістка та син, який мешкає у Німеччині (знаходилися раніше дані про те, що у Берліні у клубі плавців є зареєстрований Юліан Винник, 2004 року народження).

Архівне фото Олега Винника з дружиною. Ранні виступи в Україні.

Олег Винник дружину продовжує приховувати, але всі пильні прихильники могли помітити, як ніжно він ставиться до своєї бек-вокалістки, на ім’я Таїсія Сватко. Жінка супроводжує концертні виступи артиста ще з початку його кар’єри.

Познайомилася пара під час навчання у Каневі. Є навіть односельці музикантів, які начебто пам’ятають, що Олег і Таїсія відгуляли пишне весілля на Черкащині.

Олег Винник фото з дружиною. Таюне вважають жінкою артиста.

Та не треба слів, щоб зрозуміти: у цієї пари дуже ніжні стосунки. Одне з останніх відео, яке опублікували на фан-сторінці Таюне (псевдонім Таїсії Сватко) доводить це.

Прямо під час концерту пара на очах всієї публіки ніжно закружляла у танці. В кінці, певно на знак вдячності, Олег навіть став перед Таїсією на коліно.

Олег Винник став перед Таюне на коліно.

Що ж, справжні почуття – не приховати.

Схожі статті