(Фото) Як виглядають і чим займаються зараз герої серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська та Лалєнков. Деталі

Герої одного з популярних серіалів "Леся+Рома" дуже змінилися з тих часів, коли на телеекрані зображували парочку.

Комедія “Леся+Рома” стала однією з найбільш успішних версій телепроекту “Un gars, une fille”. Загалом в ефір вийшло 6 сезонів, а один епізод дивилося близько 2 мільйонів глядачів одночасно.

Сюжет фокусувався навколо життя однієї закоханої парочки та типових проблем, з якими вони зіштовхувалися у житті. Карколомних поворотів у сюжеті не було, а інколи вся ситуація могла розвиватися навіть на одній локації.

Серіал Леся+Рома. Фото взято на просторах мережі.

Трансляція ситкому йшла з 2005 по 2008 роки, а головні ролі виконали Ірма Вітовська та Дмитро Лалєнков. Давайте подивимося, як змінилися з роками герої.

Леся – Ірма Вітовська

Ірма Вітовська зіграла роль Лесі. Фото взято на просторах мережі.

Ірмі зараз 46 років. Відома франківчанка славиться своєю проукраїнською позицією та активною творчою діяльністю. Немає жодного безробітного року у фільмографії Ірми. У 2020 році вона навіть здобула премію. Нагороду “Золота дзиґа” присудили їй, як найкращій акторці у головній ролі за роль у фільмі “Мої думки тихі”.

Ірма Вітовська у наші дні. Фото взято на просторах мережі.

Рома – Дмитро Лалєнков

Дмитро Лалєнков у ролі Роми. Фото взято на просторах мережі.

Уродженець Луганщини, Дмитро Лалєнков, сьогодні також присвячує життя творчості. Займається театральною діяльністю. В Театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра працював з 2009 по 2016 рік. Також має великий досвід роботи у кінематографі.

Дмитро Лалєнков у наші дні. Фото взято на просторах мережі.

 

Схожі статті