Зірка фільму “Один вдома” Маколей Калкін вперше став батьком: хто матір дитини та як назвали немовля

"Один вдома" - улюблений новорічний фільм для мільйонів людей по всьому світу. Сьогодні актор, що зіграв Кевіна поділився радісною звісткою про батьківство.

Маколей Калкін прославився на весь світ завдяки своїй ролі у комедії “Один вдома”, де за сюжетом багатодітна родина перед святковою поїздкою забула вдома одного з членів родини. Хлопчик потрапляє у незвичні ситуації та завдяки своїй винахідливості долає перешкоди. Роль Кевіна принесе мільйонні гонорари юному актору.

Маколей Калкін у ролі Кевіна. Фото взято на просторах мережі.

Після стрімкого здобуття популярності, шалених грошей, що звалилися на юного хлопця – його життя піде геть не творчим та позитивним шляхом. На прохання матері, Маколей припиняє зніматися у кіно. У 2012 році виявляється, що актор зачинився на 3 місяці у своїй квартирі. Ходили чутки, що він вживав наркотики.

Кількома роками раніше актор провів все літо в паризькому будинку рокера Піта Доерті, з яким вони разом вживали наркотики і теж писали картини. Пізніше Калкін сам в цьому зізнався.

Ось, як змінився Маколей Калкін з віком. Фото взято на просторах мережі.

Втім життя йому подарувало шанс стати батьком. Народила дитину кохана актора на ім’я Бренда Сонг.

Маколей Калкін та Бренда Сонг. Фото взято на просторах мережі.

Хлопчик з’явився на світ 5 квітня. Назвали немовля Дакотою на честь сестри Маколея, яка трагічно загинула у 2008 році. Це стало великим потрясінням для Калкіна.

Схожі статті