Стало відомо, що Євгенія Власова з’явиться на сцені шоу “Голос країни”: зірка швидко повертає лаври слави

Євгенія Власова повертається на сцену впевнено та зі смаком.

Цієї неділі в прямому ефірі на каналі “1 + 1” відбудеться напівфінал “Голосу країни”. Зіркові тренери оберуть одного учасника з команди, який буде виступати та змагатися в суперфіналі вокального шоу.

Особливості одинадцятого сезону

Цього сезону прямий ефір буде присвячений українським хітам, повідомляє “ТСН”. Учасникам нададуть шанс заспівати в дуеті з відомими українськими виконавцями. Сергій Лазановскій, якого в шоу повернули глядачі виступить зі співаком і екс-тренером Сергієм Бабкіним, Сергій Нейчев з команди Олега Винника заспіває дуетом з  Олександром Пономарьовим, а Галина Куришко – з відомою співачкою Євгенією Власовою.

Виступ Євгенії Власової на сцені головного вокального шоу

Кілька років тому артистка поставила музичну кар’єру на паузу і відмовилася від спілкування з журналістами. Вона давно не співала на публіці і дуже хвилювалася перед першим ефіром. На сцену Євгенія Власова йшла, як “в холодну ополонку”. Вона зазначила, що подорож під назвою “Голос країни” її захопило, проте не відродило бажання повернутися в шоу-бізнес. Співачка тоді висловилася і про зіркових тренерів.

“Те, що зворушило мене до глибини душі, так це те, як зустріли мене колеги. Я побачила їх щире співчуття, тепло, трепет, повагу. Нове покоління, вони інші. Вони уособлення кращого, що сталося в українському шоу-бізнесі за останні 10-15 років. З усіма своїми мегадосягненнями і статусом мегазірок, вони зберегли кращі людські якості. У кожному стільки сили і стільки світла “, – підкреслила артистка

Схожі статті