Альбіна Джанабаєва втретє стала мамою, а Валерій Меладзе — вшосте батьком: хто народився, та як назвали

У Валерія Меладзе родина стала ще більшою. Його кохана Альбіна подарувала ще одного малюка.

Пара Альбіни Джанабаєвої та Валерія Меладзе – одна зі зразкових у вітчизняному шоу-бізнесі. Міцні стосунки, надійне партнерство та багато діток, як свідчення справжнього кохання. Стосунки зародилися на роботі, коли Альбіна була ще бек-вокалісткою легендарного співака.

Одружитися зірки вирішили у 2014 році.

Валерій Меладзе та його дружина Альбіна Джанабаєва
Валерій Меладзе та його дружина Альбіна Джанабаєва. Фото взято на просторах мережі.

Альбіні – 42 і вона втретє стала мамою. Свою останню вагітність співачка тривалий час приховувала, втім від пильних прихильників такі новини довго тримати у таємниці – неможливо.

Джанабаєва та Меладзе знову стануть батьками
Джанабаєва та Меладзе знову стануть батьками. Фото взято на просторах мережі.

Валерію – 55 і ця дитина у нього шоста. У співака вже є навіть дорослі діти, які навчаються у ВНЗ. Як передає видавництво “СтарХит” правда про народження малюка розкрилася під час зйомок 1/8 КВК. В ефірі програми ще немає, але джерела “СтарХита” стверджуються, що Валерій Меладзе повідомив цю новину у гумористичній передачі.

Валерій Меладзе з доньками від першого шлюбу
Валерій Меладзе з доньками від першого шлюбу. Фото взято на просторах мережі.

Відомо, що у Валерія знову народилася донечка. Проте, самі батьки немовляти не поспішають розкривати деталей появи дитинки, її імені. Що Меладзе, що його дружина поки не поділилися радісною звісткою з прихильниками.

Вдома після пологового на дівчинку чекали її два брата – малолітні Костянтин та Лука, які теж народилися у шлюбі Джанабаєвої та Меладзе.

Схожі статті